Sarıkaya Ortaokulu

Vizyon: Milli Eğitim Temel Kanununda öngörülen genel amaçlar ile Atatürk ilke ve inkilapları doğrultusunda; ögrencilerin kendilerine özgü ihtiyaç ve özelliklerini dikkate alarak onları akademik ve sosyal yönden , ulusal ve uluslararası toplumların degerli bireyleri olmaya hazırlamak ve örnek bir okul olmaktır

Misyon: Atatürkçü düşünce sistemini davranış sistemi haline getirmiş, çağdaş, demokratik, lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş öğrenciler yetiştirmektir. Bu bağlamda biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili , yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Öğrencilerimize rehberlik ederek onların bilgiye nasıl ulaşacaklarının yolunu göstermektir.

Başarılar:

Saatler: BAŞLANGIÇ 08:40 BİTİŞ 14:50
Servis Bilgisi: Taşıma Merkezi
Sportif Etkinlikler: 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Yıldız Kızlar Masa Tenisi İl Birinciliği
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0416 324 2006

Belgegeçer - (416) 324 2006

WEB - https://sarikayaortaokulu.meb.k12.tr

Adres - SARIKAYA KÖYÜ SARIKAYA KÜME EVLERİ NO 47 BESNİ / ADIYAMAN

Yerleşim Yeri - İlçeye bağlı Köy.

Adres - SARIKAYA KÖYÜ SARIKAYA KÜME EVLERİ NO 47 BESNİ / ADIYAMAN

Ulaşım BESNİ MERKEZE SERVİSİMİZ MEVCUT OLUP ULAŞIMDA BİR SIKINTI YAŞANMAMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNE 29 KM